Blåsväder

Det är visst ett vädigt blåsväder som eventuellt kommer att ta vägen förbi här i natt. Fast jag är inte så orolig då jag bor i hyreshus men ändå. Hörde päronen hade problem med strömmen så jag vet inte om det var lugnet innan. Får se imorgon då jag ska dit hur det har gått för dem om det kommer att gå några bussar förstås ,annars vore det ju synd att missa då pappa fyller år.
Fast ställer vädret till det kan man bara gilla läget och hoppas att det lugnar ner sig så småningom.Just nu känns det ändå rätt så lungt här i området men det kan ju dra över i natt och man blir väckt.Brukar ju sova gott när jag väl somnat men har vaknat en gång förut av vinden som ven i ventilen.
Då kändes det gott att kunna dra upp täcket ska ni veta fast det var svårt att somna om.
Tror i alla fall att myndigheterna gör rätt när de går ut och varnar så här öppet på radion med tanke på allt som kan komma flygande.Inte för att jag hade tänkt ge mig ut men ändå.
Har suttit och ritat lite istället och resultatet blev denna måsliknande fågel. Har inte bestämt mig än för vilken sort det är men den kommer eventuellt att leta efter ett nytt hem sedan när den är klar :).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0