Äntligen!

Säger som Gert Fylking sa en gång, äntligen!
Nu har snön kommit. Fast det var rätt behagligt i luften idag &det skulle visst bli varmare så frågan är om den får ligga kvar. Jag håller åtminstone mina tummar för det.Så nu kanske man kan börja få någon känsla av att det väldigt snart är jul med.
Började i alla fall att lyssna på julmusik på riktigt igår.Fast jag gillar ju en del låtar som man mer kanske kan lyssna på hela året än bara på just julen. Till exempel så älskar jag Fairytale Of New York, kanske bor det en liten irländska i min själ. De hästar eller ponnyer som jag oftast har fallit för har i alla fall kommit därifrån.
Vidare så tycker jag även om Bryan Adams låt Christmas Time och The Pougees Christmas In The Harbour.Klart att även klassiker som Amazing Grace,Auld Lang Syne och Stilla natt är himla fina. Dessutom får vi inte glömma våra svenska låtar heller...Hej mitt Vinterland, Mössens Julafton,Gläns över Sjö&Strand...När Juldagsmorgon glimmar. Jag skulle kunna fortsätta länge och räkna upp mina favoriter bland julmusiken men det skulle kanske bli lite tråkigt för er att läsa om.
Istället så kan jag meddela att jag flyttade in en gammal familj igår i mitt nya kvarter i Sims.Det gick bara fint att spara så nu kommer jag att satsa på att flytta in några till gamla familjer så länge fast jag kom på två nygamla igår med.Har bland annat hittat den perfekta platsen för att bosätta en häxa på.Ni kommer att förstå varför just den platsen är så bra sedan när ni får se en skärmdump på den. Kan i alla fall än så länge avslöja två saker med den tomten.Den ligger mitt ute i ingenting och alldeles bredvid finns det en damm med ett vattenfall. Tror att det räcker med att säga så. Ni vet ju också att jag gillade min sim Casey som jag gjorde så planen jag har är att återskapa henne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0