Säga ifrån

Hejsan på er alla morgonpigga bubblare där ute.
Ja god morgon på alla er andra som kikat in hit med.
Idag känner jag att jag måste få skriva av mig om MSP igen.
Har spanat in en ny trend på forumet nämligen så handlar många trådar om att yngre inte ska få spela MSP.
Får jag fråga er som skriver dessa en sak? Hur skulle ni känna om någon skrev så till er att ni inte borde få spela eller göra något på grund av er ålder?
Nej jag tror inte ni skulle tycka att det vore så roligt och jag tycker faktiskt att ni är väldigt taskiga när ni uttrycker er på det här sättet. Tänk efter istället. Det kan finnas folk som har läs&skrivsvårigheter och därför stavar/skriver sämre än andra men det har absolut INGET med åldern att göra eftersom jag vet att många bara slarvar med stavningen ändå. Dessutom är det skillnad på att göra slarvfel(det händer oss alla) när man har för bråttom att skriva ibland, att en bokstav kan bli fel osv men något som verkligen är störande är när vissa bara skriver meningar med enbart förkortningar sk smsspråk eller fjortisspråk(kärt barn har många namn).
Sedan undrar jag också igen var det står att det finns en åldergräns på sidan?
Vet att det HAR stått förut men att de tagit bort det, så det borde inte vara några problem om man bara följer reglerna vilket jag tycker det är många som inte gör åtminstone inte när man ser alla så kallade noveller under forumen eller när folk bråkar i chattrummen.
Vissa som läser det här kanske drar öronen åt sig nu och blir sura men man kan faktiskt inte lägga hela ansvaret för hur det har blivit på sidan på supporten, de kan inte hinna se allt som händer och alla har faktiskt ett eget ansvar också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0