NEJ

Nu måste jag skriva här där någon ser.Har ju inte så många besökare än på Simsville(Simsville blogg.se) fast jag hoppas ju såklart att fler ska hitta dit med så att jag kan bli lite mer aktiv i mina uppdateringar där. Hur som helst så sket sig mitt Sims 3 helt när jag spelade senast, eller rättare sagt Camira fastnade i boxen och kunde inte komma ut, jag försökte med allt men inget hjälpte. När jag sedan provade att sälja boxen hon stod i var det för sent och socialarbetaren kom och hämtade alla hästarna *suck*.
NEJ, SKIT var det första jag tänkte, nu är allt borta men jag läste lite om hur man kunde göra så
 
1. Skapade en ny familj, en kille som heter Adian som också är hästintresserad.
2. Han fick adoptera hästarna, hittade inte igen Camira och fölet men väl Raven och Custer. Gav honom mer pengar
3. Sammanfogade de två familjerna och flyttade in dem på en annan gård som ligger ännu finare till..vid floden men jag måste bygga om den en  hel del. Gjorde klart huset igår och nu väntar stallet och tomten. Funderar på att bygga stall med hjälp av halväggar o vanliga väggar istället då hästarna tydligen kan fastna i de färdiga boxarna.
4. Letade igen efter Camira&fölet utan resultat..ska kolla efter helgen var de hamnat, men istället hittade Aidan ett superfint tinkersto, Coalminer's Mae som han adopterade istället så nu blir det tinkeruppfödning här med!
Alltså jag och dessa tinkrar(skratt).
 
Så nu har Casey fått sig en rumskompis som också gillar hästar och de verkar komma bra överens hitills fast han vet inte om att hon är häxa än...(han är en vanlig dödlig) så vi får se hur han reagerar när han får veta hennes hemlighet men de tycks gilla varandras sällskap och hennes realtioner till både Custer&Raven var faktiskt kvar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0