Halloj, hejsan!

Hejsan på er allihopa!
Vad gör ni en dag som denna ?
Här skiner solen och egentligen skulle jag vilja passa på att gå ut men först ska jag jobba, sedan har jag några ärenden som jag måste göra bort innan det är dags för att tvätta och röja upp lite i lådorna hemma.
Så nej tidigast att jag hinner ut på eftermiddagen/kvällen en sväng förutom att gå till&från jobbet förstås.Får se hur jag gör som.
Igår tänkte jag att jag skulle ge den nya brittiska kriminalserien Broadchurch en chans och jag kom fram till att jag aldrig skulle ha sagt så. För nu har jag fått en till serie jag måste följa.Så bra var den Vad är det som gör engelska deckare så bra ?
Har sett några under åren men de har alltid varit lika väl genomarbetade och ni får rätta mig om jag har fel men de flesta av dem fokuserar med på själva utredningarna och psykologin bakom brottet.Visst har det funnits /finns bra amerikanska serier med som Bones,Navy CSI,Brottskod Försvunnen men jag listar ändå de brittiska Cold Case, Spooks och Morden i Midsommer högre(gillade de första säsongerna).Dessutom så ska vi inte nämna alla småserier som dyker upp ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0