Stenvall

Här bor min nya famil i Sims 3.
Stenvall heter de i efternamn och består av mamma Rebecca, pappa Rickard, de två tonåringarna Caroline & Cornelia, lillan Felicia och katten Snövit.Okej jag erkänner att jag fuskade så jag kunde bygga huset klart åt dem men jag tänkte inte missbruka det mer nu så nu får de jobba ihop sina egna tillgångar.
Fast jag är nöjd med huset så här långt :) får dock se hur övervåningen ska bli men de har i alla fall tre badrum ,ett stort nere och två mindre uppe till tonåringarnas sovrum. Kan kanske verka lite lyxigt att ge dem det men jag vet vilket kaos det brukar bli på morgonen annars om alla ska på toaletten samtidigt.
Nej ingen bra lösning så då gör jag fler bad&wc istället för att undvika olyckor.
Riktigt klar med huset är jag dock inte utan jag får se hur det kmomer att se ut invändigt när det är klart också kommer ni att få lära känna familjen med :
Mamman är en snobb så hon tog nyss ett jobb inom modeindustrin, barnen går ju i skolan så jag funderar på om pappan ska få vara hemma, kanske bäst det för att undvika kaos eller så får han ta ett jobb inom en hobby så han kan arbeta hemifrån.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0