Ibland ska man då ha tur

Var ute och åkte UFO med brorsbarnen tidigare i eftermiddag.
Först när jag kom tillbaka in märkte jag att min telefon saknades så det var bara att gå till backen igen eftersom jag visste att jag hade tagit den med mig den här gången.
Pappa följde med och ringde till den men inget hördes så det såg inte så bra ut men jag gick ner och han slog en till signal.
Då hörde jag den och hittade den liggandes under ett tunt lager snö, visserligen var den småfuktig då den hade legat just under men pappa hade en trasa med sig och torkade av den och den funkar ju så :)
Det är till att ha tur ibland och det kan man säga att ena brorsdottern också hade sedan då hon tog en kamera under lek i tron att det var en leksakskamera. För det var det inte utan det var mammas gamla analoga som hon fotar med ibland :P men nu glömde tösen att dra fram den så inga bilder blev tagna annars hade det nog resulterat i en råd synnerligen intressanta lite knasiga lekfoton,
Har i alla fall lyckats göra klart teckningen jag pratat om ett par dagar nu så nu ska jag bara scanna in den så ska ni få se :)
 
Så här fin blev den till sist och jag är så nöjd :) det blev ett litet rådjur i blyerts.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0