Morgonstund

God morgon på er alla där ute.
Idag skiner solen men det är ganska så höstkyligt samtidigt i luften.
Fast det får ändå räknas som ett prefekt väder för fotografering och det är precis vad jag tänker göra sedan idag då jag är ledig :).
Dessutom skulle det eventuellt regn imorgon så det innebär ju verkligen att man får försöka ta vara på de fina höstdagarna som väl dyker upp...eller om jag ska kalla det hästdagar då jag ska ut till ridskolan och travet*ler*.
Hur som helst så ska jag fota några nya ponnyer och försöka få mer kort på de stora hästarna som jag av någon anledning inte har fotat så mycket tidigare.
Det ska i alla fall bli en rolig dag fast säkerligen kommer jag att känna av mina fötter imorgon men det får det vara värt helt enkelt och blir det några speciellt fina kort så lovar jag att lägga upp dem här så att ni får se :)
Fast jag skulle uppskatta att få lite mer kommentarer på mina bilder eller inlägg , tycker faktiskt att det är väldigt dåligt med sådant och det gör det ju inte så kul att blogga ;/
Jag menar någonting tycker ni ju säkert om den och jag tycker det är lite märkligt då många skriver att de gillar bloggen men det syns inte varken i kommentarfältet eller i den dagliga statistiken.
Elller är det bara jag som tycker det är konstigt om man har 30 läsare ena dagen men kanske bara åtta nästa ?
Själv så kommenterar jag i alla fall för det mesta om jag hittar något intressant på någon blogg. 
Helt enkelt för jagvet hur kul det kan vara att få någon uppskattning för något man har gjort, det är ju kanske också därför man väljer att lägga ut bilder för jag tror inte det skulle bli lika roligt att bara ha en massa text att läsa(nog för att jag är en bokmal) men i alla fall.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0