Hejsan på er!

Hejsan på er alla.
Idag skiner solen eller åtminstone delvis i alla fall men det ska visst mulna på under eftermiddagen om de har rädd på SMHI förstås.
Sitter just nu och ser på animal planet, ett program om vithajar.
Tycker de är oerhört fascinerande på bågot märkligt sätt. Bara en sådan sak som att de har funnits i miljontals år känns otroligt.
Gillar väl inte riktigt sättet de framställs på i media dock..som blodtörstiga rovdjur för om man väl börjar kolla fakta så upptäcker man faktiskt att de är mer komplicerade än vad man kan tro.
Och jag kan inte säga nog mycket hur jag ogillar fisket efter hajfensoppa.
Nog om detta nu...igår blev jag verkligen sårad av en person på MSP. Hon skrev i ett meddelande till mig:Har du någon sjukdom eller eftersom du inte vill bli vän med mig?
Har jag inte förklarat mina skäl nog till varför jag inte accepterar förfrågningar rakt av ?
Jag menar dessutom..vad får henne att tro att jag vill bli vän med en person som skriver något sådant ?
Det är som sagt bara ett exempel på de elaka kommentarer jag får stå ut med för att jag tänker som jag gör och det är just det här beteendet från folk som får mig att överväga att sluta på MSP för det är inte roligt längre utan det blir bara jobbigt i längden tillsammans med allt tjat.
Nåja jag rapporterade henne i alla fall och hon har fått en varning/avstägning men det känns ändå onödigt ..jag tror ju dessutom inte att hon skulle vilja att någon skrev så till henne heller eller vad tror ni ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0