Halljosan

Hejsan på er.
Idag är det en sådan där underbar höstdag här igen och solen skiner så jag tänkte försöka komma mig ut på lite fotografering efter att jag jobbat färdigt vid lunch.
Tog bara ena objektivet så jag tänkte satsa mest på närbilder den här gången, Har ju också tagit med mig något visst som jag ska fota , får se om jag plockar fram henne ur påsen..hoppas på att det är lite folk i farten helt enkelt. Inte för att jag skäms över mitt intresse men vissta tycker säkert det är lite udda men tycker man om hästar är det väldigt lätt att man halkar in på det här också.
Vad jag ska fota?, ja det får ni se sedan men jag tror att det kommer att bli bra för blir det lyckat kommer ni att få se betydligt mer foton av en sak här förutsatt att det är bra fotoväder då *annars vill jag vakren ta ut kameran eller motivet*
Hoppas att jag har lyckats göra några av er tillräckligt nyfikna nu för att ni ska kunna tänka er att titta in hit igen.
Gjorde dessutom en ritning till ännu ett simshus igår...något mer ovanligt tror jag att det kommer att bli helt enkelt,. Har inte riktigt bestämt mig för om det blir en bostad eller en allmän tomt än heller för det skulle passa lika bra som både och..så jag kanske får göra en av varje till helgen hos päronen så jag ser om det blir så pass bra att jag vill bygga det igen när jag får ordning på mitt Sims hemmavid igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0