Morgonstund

God morgon på er alla pigga människor där ute.
Jag hoppas att ni har sovit riktigt bra under natten för det har åtminstone jag gjort. Fast det är alltid lite segt att komma igång såklart så här på morgonen men det är väl inte så konstigt eftersom det fortfarande är mer mörkt ute så här dags.
Annars är det mest lungt idag faktiskt. Känner mig fortfarande nöjd över att jag lyckats komma igång så bra med Sims 2 igen efter allt som varit. Dessutom ser läget i elitserien mycket ljusare ut än det har gjort på länge då MODO vann igår mot Solna AIK med sifforna 4-0, heja. För säga vad man vill men bor man i en mindre stad med knappt 60.000 invånare så betyder det en hel del att ha ett lag i den högsta serien och det kanske blir lite så att man engagerar sig mer även om man egentligen inte är så intresserad.
Fast sport är roligt att titta på, åtminstone ridsport, fridrott och lite mer udda sporter som snooker &dart.
Däremot skulle jag nog aldrig få för mig att ens titta på motorsport eller golf som måste vara de tråkigaste sporter som finnas att se åtmonstone formel 1, jag menar hur roligt är det att se varv efter varv ?
Såg dock ett intressant program på animal planet tror jag att det var om livet kring en golfbana och då menar jag inte människorna utan hur djurlivet hade anpassat sig.
Det  var häpnadväckande att se och jag skrattade lite när jag såg hur illerungarna försökte äta golfbollar som hamnat ute i roughen men de lärde sig snart att det inte var så aptligt.
Fast detsom fick mig att dra än mer på smilbanden var det faktumet att en av dammarna hade fått en alldeles egen invånare , nämligen en alligator så vissa djur är helt enkelt väldigt anpassningsbara.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0