God morgon på er alla

Morsning på er allihopa.
Jo det är ju faktiskt morgon fortfarande och jag är glad att ha tagit mig ur sängen idag även om det känns lite motigt att behöva göra det nu.Speciellt eftersom jag tycker att jag är mer täppt i näsan och skrovligare i halsen än vad jag faktiskt var igår.
Fast det blev ju en hel del spring egentligen igår ut och ner på stan två vändor också gjorde jag ju bort tvätten så det kanske inte är så konstigt egentligen.
Så idag ska jag försöka vila lite i sängen, lösa korsord och bara ta det lungt istället, alltså rena motsatsen till gårdagen fast jag var ju ändå tvungen att gå med externa disken& ha en datamus som fungerar(även om jag fick igång den gamla sedan men det kunde jag ju inte veta då.)
Nu rullar det mesta på i alla fall som vanligt och jag får försöka klara mig utan den externa några veckor men jag är glad att den verkar ha gått att rädda och att det bara var fel på kontakten så vitt han kunde se.
Man blir ju inte så lite nipprig över sådana saker, åtminstone inte jag med tanke på alla bilder man har där. Har ju ingenting av det på hårddisken numera allt för att kunna ha plats där för sims &photoshop t.e.x..alltså program jag använder ofta. Vilket blir rätt smart faktiskt för jag har gott om plats över också även om jag laddar ner saker till Sism för det kan jag inte klara mig utan att göra heller. Har planerat för ännu ren familj som ska få flytta in i kvarteret med. får dock se om det blir idag eller i helgen. Det lär ni märka av.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0