Nu snöar det

Tittar jag ut genom mitt fönster just nu spå snöar det fast tvärr är det 0 gradigt så det försvinner på en gång när det landar.
Typiskt nog :/ såklart.
Blir ju så mycket ljusare och trevligare ute när det där täcket väl lägger sig för kommer det minusgrader på det här så blir det just det halt överallt.
Så nej jag fortsätter på mitt spår att hålla mig inne åtminstone när det är sådant här riktigt ruskväder, skaffar jag hund sedan måste jag ju gå ut men då får jag klä på mig och ha en omgång haddukar vid dörren värre än så är det inte.
Fast jag hoppar nog över att ha en old english sheepdog, newfoundland, eller en berner sennen.
Kan tänka mig när någon av dem varit ute och kommer in och ruskar på sig...mjaa kaos.
Nej jag funderar över endera en border collie med mindre vall i eller en Nova Scotia Duck Tolling Retriver.
Vill ju kunna träna hunden i lydnad,sök ,trick och eventuellt också agility och då är de de här raserna som jag tycker verka passa bäst in i den mångsidigheten och ändå kunna funka bra som ett sällskap och samtidigt vara mer av mellanstorleken men först ska jag få ihop ekonomin med såklart.
Det är ju inte det lättaste att spara men jag tror på att det ska gå vägen i alla fall men tidigast tills nästa sommar eller sommaren därpå men jag sparar alla småpengar jag kan sedan får jag väl plocka ur mina andra besparingar.
Dels så vill jag ha hund för att jag tycker det är så roligt, man kan komma ut mer genom intresset och träffa folk som gillar samma saker..hitills har det ju inte gått allt för bra för mig att hitta folk med samma värderingar åtminstone inte när det kmomer till kritan och lättare blri det ju inte direkt att faktiskt kunna hitta nya vänner med åren. Detta eftersom min tillit till människor inte är den bästa men det är just det fina med djur att man inte behöver anlägga en snygg fasad utan de tycker om en som man är.

Kommentarer
Postat av: Fanny

sv: tack, visst är dom!
du har också lyckats fånga ekorrar på bild, fint! :)

2012-11-07 @ 13:31:47
URL: http://fannyh.webblogg.se
Postat av: william

så söt:D

2012-11-07 @ 15:33:28
URL: http://canonguy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0