Morgon igen

Dåså nu var jag här igen efter helgen.
Vad jag pysslat med ?
Har faktiskt bara tagit det lungt och varit riktigt social med den övriga familjen så jag har inte hunnit med att sitta här något.
Fast nu är det tillbaka till vardagen igen.
Fortfarande ingen snö här :/ och jag har fått plocka fram träningskorna igen.
Har i alla fall köpt alla julklappar nu :) , alltid skönt att ha det bortgjort så man slipper trängas i julruschen de sista veckorna före.
Fast eventuellt så klurar jag på att göra en till sak men vad kan jag ju inte avslöja här *skratt* för då blir det ju ingen överraskning för vem det nu blir som ska få saken.
Annars så håller jag på med en del pyssel som vanligt :)
Dessutom vill jag passa på att säga en sak varför klagar så många på att reglerna på MSP finns ?
Kan visserligen inte hålla med dem om att man inte får länka till bloggar(om man inte ger ut någon personlig information där heller) eller delar tex instagram.
Dessutom förstår jag också varför man inte bör dela någon personlig information..jo helt enkelt för att man aldrig kan vara säker på att någon är den de säger att de är. Helt enkelt så kan Sara 10 år lika gärna vara Ingemar 42 år och bara för att det inte hänt just dig något så KAN det faktiskt hända saker via internet och det innebär INTE att det INTE gör det.
Men det är också lika fel att beskylla en person för något den inte har gjort eller inte är, långt ifrån alla vuxna som spelar dataspel är sexförbrytare som antastar barn utan den stora massan spelar faktiskt för att man tycker det är roligt och vad kan eg betraktas som vuxet&moget eller bestämmer hur någon SKA vara i en viss ålder ?
För oftast när man läser om saker som faktiskt händer så tycker jag att offret,den som blivit utsatt för något faktiskt varit allt för oförsiktig från början.
Fast jag kan däremot förstå varför man inte får säga fula ord, trakassera andra eller anspela på ja ni vet vad.
Gillar inte heller de som tycker att MSP borde byta namn till Babystarplanet
Det hela går ju egentligen bara ut på att man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad,hur svårt ska det vara ?
För jag kan helt enkelt inte förstå varför sidan skulle bli *coolare* i sig om man fick gå in och vara mer elak mot folk.Kan man inte acceptera dessa enkla regler som faktiskt finns för allas trevnad ja då kanske man ska fundera på att leta upp ett annat ställe.
 

Kommentarer
Postat av: Samanda99

Haha men ändå, håll med om att de överdriver liiiiiiiiiite. De anpassar för mycket för såna i åldern 8-10 år. Inte så kul för mig som just fyllt 13...och att man inte får skriva namnet på sin MSPblogg utan att bli avstängd, är det inte att gå för långt? O_O

Svar: Jag håller inte med det handlar faktiskt om att man får tänka sig för vad man skriver helt enkelt och det är bara bra att man inte kan skriva fula ord eller ta upp vissa ämnen , men rent layout kanske de skulle ha hållit fast vid det gamla mer och jo att man inte får länka till en MSP blogg är dåligt
None None

2012-11-28 @ 20:43:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0