Jippi..nej

Gud nu börjar den här sega förkylningen verkligen ta ut sin rätt på mig.
Hade tänkt gå ner på jobbet idag och hälsa på men klantade mig med väckningen så klockan ringde inte.
Fast det var nog lika bra det då. För när jag väl kom upp hade jag världens hosta och ont i halsen som jag ju gått och dragits med nu.
Dessutom så känner jag mig sådär lagomt seg och mosig så nu blev det att ringa till vårdcentralen istället och de skulle ringa upp.
Hoppas ju att man får en tid idag för det här börjar bli fusterande att inte kunna göra något eller göra& göra jag blir anfådd för minsta lilla promenad och ändå har jag försökt med allt under tre veckor vilat, te, nyponsoppa, c-vitaminbrus ,baffucin , halstabeltter och hostmedicin men icke sa nicke.
Också blir jag ju såklart lite orolig över att det skulle kunna vara en halsinfektion med , men då borde jag ha feber och det känns inte som jag haft det den här gången men jag vet inte...brukar ju ha lättare att dra på mig det vid kraftigare förkylningar så kanske...men jag vet ju som sagt inte.för enligt min temomenter har jag ingen feber men jag känner mig ju ändå varm och mosig så och dessutom så gör det ju ändå ont i halsen o jag hostar upp slem
Det har inte gett med sig trots alla mina försök så nu ser jag ingen annan utväg än att kontakta vården även om jag avskyr sjukhus :/
Men jag vill bli av med det här så jag kan återgå till mina vanliga rutiner tack .
Blir ju fusterande att bara gå hemma med och dels inte riktigt veta men dessutom inte kunna jobba och i princip bara gå mellan sängen, tvn och datorn.
Tänk er det i tre veckor :P
Nu är det i alla fall klart jag ska upp på måndag och försöka få någon klarhet i om jag är förkyld eller om det är en infektion.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0