Jätteglad

Hejsan på er :)
Tänkte bara påminna er om tävlingen som fortfarande pågår.
Alltså den som handlar om min blivande vår-look. Ja vilken ska det bli.
Som ställningen är nu så leder look A som har fått sju röster, tvåa är look B med 2 röster och look C har intre fått någon röst alls.
Några av er kanskse också undrar varför jag inte synts till på några dagar och det ska jag avslöja nu.
Som en del av er redan vet har jag varit ledig och umgåtts lite med den övriga familjen. Ibland måste man ju få göra det med, man kan ju inte bara sitta framför datorn jämt eller hur?
Dessutom så bakade jag ju cupcakes och la upp bilderna här för er beskådan, sedan var jag ute och fotade andra dagen och de bilderna finns uppe på skogstokans.blogg.se för den som vill se resultatet från det :)
Sedan har jag bara slappnat av och tagit det lungt, sett på melodifestivalen och åkt skidor. Riktigt stolt är jag över att ha hitills kört 7,2 mil totalt i vinter, det ni.
Sedan vill jag säga en till sak med , jag tycker det tjatas alldeles för mycket på MSP numera om att vara ihop.
Detta är ju liksom bara ett spel så man MÅSTE inte om man inte vill och repektera ett NEJ utan att för den skull fortsätta tjata om saken eller bli otrevlig.
För tjatar någon kan jag säga att åtminstone jag blir väldigt less på den personen och ibland när jag är inne känner jag mig snudd på jagad av alla som vill bli vänner.
Läs min biografi istället och respektera den.
Om jag blir vän med någon så är det först efter att man mejlat ett bra tag och för att jag vill det , inte för att ngn annan säger att de vill och tjatar så om det. Visst jag blir smickrad av att ni gillar mig och ser upp till mig men för trevlighetens skull respektera när jag säger nej.
Vidare räknar jag inte mejl som handlar om MSP som att man mailar, eller jo föresten men den sortens mejl jag menar är de personliga som visar att man faktiskt bryr sig. Då menar jag att man bryr sig om något annat än MSP figuren helt enkelt. Så svårt kan det väl inte vara att maila allmänt utan att för den skull komma för nära.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0