Tjenamoss

Hejsan hoppsan på er alla.
Tänkte börja med att berätta om mina problem med headern.
Hade börjat göra en som jag nästan var klar med ...men inser nu att den inte kommer att passa alls med bakgrunden jag har just nu. Nåja antar att jag får börja om från början med en ny igen då.
Har kanske redan en liten tanke om hur den nya ska se ut som, tänker nog utgå från samma grundtanke som jag hade förut men det blir mer lek med looks på den nya.
Det är allt jag kan säga för stunden om den.
Sedan tänkte jag höra om det är någon mer än jag som har problemet ibland att ni inte kan röra er i chattrummet ?
För så blir det för mig ibland, det är som att det fryser och fastän jag klickar för att hämta en sak och gubben rör inte på sig.
Vanligen så brukar det hjälpa med att relogga(logga ut och in igen) eller genom att man bars stänger ner chattrummet och går in i det igen. Fast det är ändå konstigt att det händer.
Vidare tänkte jag också höra vad ni tycker om MSP:s appar för mobil?
Jag kan tycka att det känns fel att de gör dem. Dels för att det blir orättvis mot alla som inte kan använda dem pga att de inte har den senaste telefonen(tro mig det är många som faktiskt inte har råd med den senaste tekniken). Dessutom tycker jag att det är fel att de ska kosta , jag menar folk betalar ju redan för att få VIP och det kostar nog mycket.
Så jag tycker att om man ska göra VIP-appar borde de vara gratis och det borde finnas ett program som gör att man kan ladda ner dem och öppna dem i datorn.


Kommentarer
Postat av: Badbollen (på MSP)

Samma här! Det händer även för mig att gubben liksom fryser fast i chattrummen, så irriterande. Så du är inte ensam om det problemet. Ville dessutom bara säga att jag tycker ungefär som dig angående apparna. Själv har jag en gammal mobil, så jag kan inte ha apparna på den. Lite trist, för jag har varit inne på en av mina vänners mobil och det var rätt kul. Men man kan inte vara i några chattrum i den senaste appen, och det enda spelet som finns är ett spel som man tjänar jättemycket fame på. Trist att vi som är i högre level nu har fått kämpa för att nå den nivå vi är på idag, medans de som har appen kommer upp i högre levlar genom att bara spela ett spel. Ville bara säga det. :)

2012-06-12 @ 14:03:40
URL: http://msppyssel.wordpress.com
Postat av: Galadriella

Detsamma händer mig i chatrummen. Dessutom har jag börjat få problem när jag spelar frågesport, om jag vinner så kan jag väldigt sällan snurra på hjulet då krysset i högra hörnet på score tavlan inte dyker upp. Har ngn annan problem med det? Angående appen...den blir förfärligt tråkig efter ett tag, man kan inte göra så mkt med den mer än att spela ett spel och chatta. Men självklart ska den vara tillgänglig för alla.

2012-06-14 @ 01:11:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0