Morgonstund

God morgon på er allihopa.
Hade hoppats på bra väder en dag som denna men givetvis så är det både grått&mulet, ja det är riktigt sjusovarväder.Är ju ledig så är på nationaldagen så jag passade på att ta mig en lite längre start på dagen.
Vaknade i någorlunda vanlig tid men har legat kvar i sängen med ett fynd jag gjorde på loppis och läst tills nu.
Kände ändå att det var dags att kliva upp och komma igång lite nu.
Får se vad det blir framöver dagen men förmodligen ska jag bara ta det lungt och passa på att göra bort lite sortering av bilder igen. Ett sådant där ständigt pågående projekt som är lika bra att ta tag i på en gång egentligen men som samtidigt är väldigt lätt att skjuta upp när det kommer andra saker ivägen.
Ja det vet ni ju redan ni som fotar också måste jag spy ur mig en sak som en kille sa till mig i ett chattrum häromdagen. Varför jag blev arg ? jo han sa att jag inte var någon riktig msp spelare eftersom jag bara går runt hela tiden.
Vad tror han att jag gör när jag går runt och samlar sc..varför tror han att jag har filmer,bonnies och arbooks ?
Eller varför tror han att jag ligger där jag gör på listan över injänat om jag inte är en om han kallade det RIKTIG spelare.Nej det tänkte han nog inte ens på eller reflekterade över och det gör mig arg.Låt bli att säga liknande saker utan att tänka efter först för allt man blir av att höra sådana saker är irriterad. Så tänk på det med om ni tycker jag svarar kort på någon fråga att det är väldigt uttröttande att få samma frågor kanske tio gånger ibland på samma dag och att ingen verkar lyssna.Bättre att ni då läser mni biografi först eller här på bloggen innan ni är säkra på att ni vill lära känna mig för jag vill inte ha vänner som bara försöker utnyttja mitt kändisskap.
Utan jag vill ha vänner som faktiskt bryr sig om vem jag är bakom Connie med.
Dessutom fick jag höra ett rykte som tydligen ska gå om mig från en tjej .
Att jag skulle vara från USA.
Snälla tänk efter innan ni hittar på en historia som inte är sann och börjar sprida ut den bara för att
få uppmärksamhet själva. Dessutom är påståendet direkt felaktigt men det kanske ni andra kan lista ut :P
Varför skriver jag till exempel på svenska, vad gör jag på msp i sådana fall och varför har jag lagt upp ett flertal bilder från en norrländsk kusttstad här ?
Fast det är väl bara detaljer *skratt*.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0