Design-Tvivel

Som ni märker håller jag på och pysslar lite med designen här på bloggen.
Kändes som det var dags att göra någonting nytt , något som passar ihop med sommaren.
Inte för att den gamla bakgrunden var fel heller men måttena på den stämde inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Jobbar dessutom just nu med en header som jag hoppas ska bli lika bra :)
Fast jag har inte bestämt mig för om jag ska göra om knapparna eller inte..de passar ju bra in till den här bakrunden med så då kanske jag helt enkelt behåller dem.
Sa ju igår att jag skulle göra Veckans boonie idag men nu vet jag inte om jag har någon lust till det längre..faktiskt inte ens om jag vill fortsätta på MSP.
Försökte nämligen helt vänligt säga åt en tjej att inte tjata eller skrika på mig, trots det fortsatte hon och jag ble bara mer&mer defensiv.
Hon kallade mig bland annat saker som otrevlig,dum och lögnare. Dessutom så påstod hon att hon inte gick runt och spred rykten trots att hon gick och sa allt om hur jag betett mig mot henne till alla.
Att jag hade sårat henne osv. men vad gjorde hon när hon betedde sig så illa mot mig?
Det bidrar till att jag kanske inte prioriterar MSP just nu.. har helt enkelt ingen större lust att vra inne om det är så folk reagerar när man skriver saker som egentligen inte var tämnkta att låta hårda&kalla.
För det är verkligen precis tvärtemot den jag egentligen är men jag säger vad jag tycker  och vågar stå för det men ska jag behöva bli kallad dum och andra taskiga saker för det ?
Nej tack det stälelr jag inte upp på det ska ni veta, att jag tagit og mycket skit genom åren för att egentligen behöva bry mig om en sådan här sak- men jag tycker hon gick över gränsen när hon dessutom kallade mig lögnare.
Vad skulle jag ljuga om?
Jag får faktiskt oftast höra irl att jag är för snäll och inte säger ifrån mer vilket kanske gör att jag vill försöka göra det på något plan i alla fall.Gillar man inte det så..fine men då behöver man inte för den skulll slänga ur sig sådana där saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0