Nu får det vara nog...

Nej jag känner inte att jag är speciellt otrevlig eller tråkig som vissa skriver eller töntig för den delen som inte vill ha vänner.
Förstår inte alls varifrån folk får en sådan missupfattning för det står INTE någonstans att jag inte skulle vilja ha det.
Men det är klart jag kanske inte varit nog tydlig även om jag skrivit ett flertal gånger att jag vill lära känna folk först innan jag funderar på att lägga till någon som vän.
Du går ju knappast fram till en vilt främmande människa på stan heller och frågar: Hej vill du bli min vän?
Eller är det något du skulle göra ?
Nej jag tror inte att man gör så eftersom man trots allt vill ha lite koll på ilka personer man har runt sig, det är inget konstigt med det.
Dessutom har jag hellre få bra vänner än en massa bekantskaper som jag känner ytligt men på grund av mina tidigrare erfarenheter tar det ett tag innan jag släpper in folk.
För det ska man absolut INTE behöva ta skit och det menar jag verkligen också.Den som skriver något annat gör mig troligen bara irriterad.Visst har min tillit till folk blivit lite bättre men jag håller mig fortfarande hllre i bakgrunden och försöker någon pressa mig till något jag inte vill..ja då blir det bara fel.
Det är en mycket olustig känsla helt enkelt och jag vill inte behöva känna den kring MSP, det är något som jag tror att alla förstår för ingen vill väl höra elaka ord riktade mot sig.Jag beklagar naturligtvis om någon har känt att jag varo kortfattad eller otrevlig mot dem men det enda jag kan se att jag gjort är att jag ber folk att hålla sig till sidans regler och hur svårt är det egentligen ?
Det borde åtminstone inte vara det.
Vidare känner jag dessutom att jag öppnar mig så mycket som JAG SJÄLV vill och känner för att dela men det innebär såklart också att jag har min gräns mellan den offentliga Connie och den privata jag som jag tycker att vissa visar väldigt ltie förståelse för. Jag har tydligt sagt varför jag inte delar bilder på mig och ändå tjatas det om att vissa tycker jag ska lägga upp en på mig själv.
Därför tycker jag att man måste ha rätten till att säga ifrån utan att någon annan kommer och säger åt en att man ska lära sig saker när man har dåliga erfarenheter av personer som bara trycker ner andra och går mer efter utseendet än personligheten bakom. För visst det går bra att vara taskig mot personer man inte känner , eller står öga mot öga med men jag lovar att minst hälften av alla hårda ord här på MSP aldrig skulle bli sagda i verkligheten.

Kommentarer
Postat av: Fideli

Hej!
Jag kan inte förstå mig på folk so kan slänga r sig vad som helst till andra..Vill man inte ha flera vänner...ok det måste man själv få bestämma..Jag får också ta en massa skit..Bla att jag e så FUl och jagb har så fula kläder..Jag brukar fråga om de vill låna en spegel..Och sen spärrar jag dem.. Sen man har spärrat dem så kan de komma och fråga varför??? Fattar de inte att man inte säger så...Man ska ju uppträda vänligt..Och om någon frågar hur gammal jag e så brukar jag tex svara 357 år..sådär..Jag tycker det e en privatsak också.
Ha de bra.
Cyberkram från
Fideli

2012-07-28 @ 19:45:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0