Jag blir visst...

Jag blir visst vän med folk så jag förstår inte varför en del kan gå runt och säga öppet till andra att jag inte blir det.
Det som jag tror dock att många har misstolkat är varför jag oftast säger nej till förfrågningar så nu tänkte jag skriva några rader om det.Det beror defenitivt inte på att jag vill vara elak utan det är snare på grund av att allt för många har utnyttjat mig eller det faktum att jag är höglvl och "känd".
Allt för många är det som tigger både autografer och presenter av mig och inte respekterar att jag oftast säger NEJ.
Vill man ha något får man faktiskt kämpa för att få det själv inte bara förvänta sig att andra ska ge hela tiden..det har tagit mig två år att nästan nå level 16.så jag har inte fått något gratis direkt heller utan det har kostat både i tid och kronor.Fast nu skulle det här handla mer om varför jag säger nej när jag får en vänskapsförfrågan men det har lite att göra med varandra också tror jag. Vet att många säger att de ser upp till mig och att jag är deras största idol på MSP också vidare.Hur mycket av det är egentligen sant när många inte ens pratar med en om man ändå ger dem chansen ?
Dessutom undrar jag också varför vissa som är i högre level själva ändå tigger trots att de borde ha råd att köpa saker själva men framför allt så tror jag inte att man skulle gå fram till en främling på stan heller och ställa frågan: hej vill du bli vän med mig ?
Åtminstone så gör inte jag det utan jag vill lära känna folk lite först genom att skriva meddelanden innan jag ens överväger att kalla någon för vän. Igår ville till exempel en tjej bli vän med mig men hon hade ingen aning om vad vi skulle prata om och varför ska man då lägga till en sådan ?
Så jag ber er att tänka efter lite mer varför ni faktiskt skickar en förfrågan innan ni gör det och vill ni fortfrande bli min vän, ja men skriv då ett meddelande så svarar jag så snart jag kan men tjata eller tigg inte för då säger jag direkt NEJ och ber er respektera det också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0