Hejsan

Hejsan svejsan på er allihopa.
Nu var det dags igen för mig att skriva några rader här så ni får veta lite av vad jag pysslar med. Njuter av sommaren och tar det lungt.
Det är liksom skönt&avkopplande ibland att slippa sitta vid datorn med och ibland är det rätt skrämmande att se hur beroende man egentligen är av alla tekniska prylar.
Fast nu hade jag inte tänkt att mitt inlägg skulle handla om det utan jag skulle vilja skriva några fler rader om de här sk hackarna.
Ja ni som varit inne på MSP vet vad jag pratar om .
Det var ett herrans liv om dem i mitten förra veckan ändå idag när jag tittar in så är det helt tyst och inte ett ord finns kvar i forumen.
Vad detta ska betyda kanske vissa av er undra och jag fyller i med att säga att det inte verkar som om allt var något annat än ett sjukt,sjukt skämt och det gör mig ARG.
Varför i hela friden hitta på ett sådant rykte ? Det enda som händer är att man lyckas skrämma upp en massa folk i onödan och förstöra MSP både för sig själv och för andra.Dessutom kan jag inte förstå meningen med att hacka sig in på någon annans konto på en sida som moviestarplanet. Vad tror man att man vinner på det när man blir påkommen och avstängd ?
Inte speciellt mycket skulle jag vilja påstå utan man förlorar bara mer på det i längden när man känner att man ska behöva hitta på fusk och sprida rykten för att nå framgång.
Men det är sådan jag är...jag tror att man i längden vinner mest genom att vara ärlig mot både sig själv och andra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0