Hej på er alla!

Hejsan på er allihopa.
Nej ni behöver inte vara oroliga bara för att ni inte sett till mig på några dagar.
Vi har nämligen gjort ett bra fynd i brorsans garage under tiden jag varit lite off nämligen en ny bättre dator som var undanställd :P. Enda felet på den var att tangetbordet inte alls fungerade men det lyckades pappsen och jag lösa så nu håller vi på att lägga in alla saker på nytt.
Det tar ju åtminstone ett par dagar innan man är tillbaka med alla säkerhetspket och sådant som ska in även om det är Vista på den. Ja jag gillar det ju egentligen inte men jag ska försöka ge det en chans åtminstone tills jag vet om jag kan lägga in Sims 2 på den enligt Paris Laas önskemål.
Dessutom så var jag ju småförkyld ett par dagar och orkade inte vara inne så mycket heller då men nu är jag på banan igen.
Ni vet ju att jag berättade om den uppphittade fjädern ?
Päronen var upp på nästan samma ställe dagen efter och de hittade en till som var lite kortare också har vi fullt upp med att mata de nu halvtama talgoxungarna med ost.
Fastän de har lärt sig att äta själv med så är det forfarande mycket lättare att tigga av föräldrarna eller oss :)
Dessutom har de lärt sig att komma på balkongdörren så nu sitter några av dem där bredvid sin mamma i spänd förväntan varje morgon. Det värsta är att de ska ha frukost först innan husfolket får äta oftast men samtidigt är det ju så kul att se hur olika alla av dem är.
För till och med minsta lilla fågel har sin egen personlighetdet ser man ju bara på hur olika de beter sig för att få tag i maten....så jag tycker inte alls egentligen att det borde heta fågelhjärna utan de är faktiskt smarta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0