Sorteringstips

Ett riktigt smart sorteringstips när det gäller saker som till exempel färdiga teckningar, recept med mera tycker jag är att man sätter in dem i plastfickor i en pärm.
Nu kan man ju ta en gammal pärm som man har liggande och endera använda den som den är eller så beställer man hem självhäftande täckplast och klär in den med som jag har gjort. Fast det kanske ska sägas att det kräver ett visst mått av tålamod för att få ut alla *piiip* luftbubblor som bildas medan man håller på.
Till sist så tog jag fram fösterskrapan och drog över med den allt eftersom jag la på plasten och det fungerade faktiskt. Eventuellt kanske det blev några små bubblor kvar men de är så små att man inte tänker på dem.
Sedan kan man ju också dekorera pärmen som man vill :) ja möjligheterna är många , eller om man hellre bara vill låta det vara.
Jag dekorerade min pärm lite som ni ser och det största gisslet meddet är alla limrester som kan hmna utanför så ett tips, ta inte för mycket lim och om ni råkar få utanför så lös upp det med varmvatten och skrapa bort försiktigt med naglarna  på områdena där ni inte vill ha limmetså att ni inte skadar resten av plasten.
Det bästa limmet för all sorts hobbybruk tycker jag är RX-lim och då har jag ändå provat några sorter, man brukar kunna köpa det nästan i vilken butik som helst. Pärlorna,paljetterna,pärm och täckplast köpte jag dock från pandoro men när det gäller att dekorera är det bara du som sätter gränserna för vad som är möjligt!
Kanske vill du ge bort i present till någon eller behöver sortera upp dina papper själv.
För att få texten riktigt fin fuskade jag lite och skrev ut en lapp från datorn men man kan måla på plasten själv, var bara noga att se till att färgen torkar sedan först innan ni börjar använda pärmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0