Insnöade-Insnorade

Pratade med mina kära päron i förrgår och de hade då visst blivit alldeles insnöade , eller åtminstone nästan.
Det har i alla fall kommit väldigt mycket vitt på bara några dagar så pappa hade fått gå ut en annan väg och skotta upp framför bron så att de skulle kunna ta sig ut.
Här i stan har jag snö långt upp på fönsternischen med och jag ser drivorna efter snöröjaren torna upp sig som små berg men jag tänkte inte ta mig ut än på ett par dagar.
Eller jag tänkte ge mig ut idag egentligen men min snuva säger stopp för den tanken. och egentligen så borde jag hålla mig inne så att jag inte smittar någon men man blir rätt trött på att bara sitta inne med.
Förra helgen började jag i alla fall med vinterns skidåkning , blev åtminstone 2,5 km till att börja med :), har ju som mål i vinter att. försöka skrapa ihop min första tiomilare
Men något har jag i alla fall kunnat göra även om orken tryter. Har tagit det första steget mot att börja lära mig göra kläder till mina simmar igen. Har ju hållitpå med det lite tidigare också men jag fick en del inspiration till att göra lite mer "normala" kläder.
Tycker nämligen att många kläder som görs är så sexistiska även om jag vet att många tjejer spelar så tror jag det är fler killar som ger sig in i designandet. Det känns i alla fal lså när man kollar runt och ska försöka hitta bra, gratis nerladdningsbara kläder.
Kanske är det så att många tjejer slutar spela eller har bytt till Sims 3 men jag hör till sorten som håller mig fast vid Sims 2 eftersom jag tycker många av funktionerna funkar bättre i det medan 3 an mer känns rörig.
Här är i alla fall bild på några av klänningarna som jag har gjort hitills :) men det kommer garanterat mera eftersom jag blev väldigt nöjd med i alla fall ett par av dem.
De första två kanske blev mer basic men det tar ju ett tag innan man kommer igång med alla lagren igen också.
Mne vad tycker ni ska jag göra en kategori här på bloggen för enbart Sims 2 där jag kan lägga ut lite material &kläder ibland som ni kan hämta till erat eget spel om ni har Sims 2 installerat det vill säga ?
I sådana fall behöver jag ett förslag på vad ni tycker att kagegorin ska heta, enda kravet är att det är något som har med Sims att göra...lånade Simplicity för bilden men jag tror det finns en sida som heter så redan, eller så har det i alla fall gjort det tidigare.

Kommentarer
Postat av: Badbollen :)

Jag tycker att det låter som en bra idé att ha en egen kategori med Sims 2, men vad den kan heta har jag ingen aning om... :P :)

2012-12-18 @ 18:13:07
URL: http://msppyssel.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0