Tinkertankar

För rvå år sedabn hittade vi vägen till ett paradis på jorden om jag själv får säga det.Det kan ju bero på attt jag gillar hästar, kanske inte att rida så mycket dock utan mer att pyssla med och inte minst att fotografera.
Så nu nör vi skulle tillbaka till den före detta fäboden var det ett givet stopp att stanna till vid stuteriet en stund på hemvägen så jag fick fota ännu lite mer.
Jag vet inte om jag helt enkelt kan få nog av tinkrar...de ser så mysiga ut på något sätt och verkar ha ett härligt temperament med men det går nog inte så bra att få in en i lägenheten eller vad tror ni *skratt*.
 
En av stuteriets avelshingstar. Han är bara för maffig, ser betydligt större ut än vad han egentligen är och allt detta hår  som man bara måste få lust att borra in näsan i. Det är känslan av häst det.
 
Fast den som fångade min största uppmärksamhet var denne läckre lille tvåriga hingst.En riktig linslus som ni kommer att se.Föll närmast som en fura eftersom jag älskar borkfärgade hästar och inte har något emot skäckar heller & att dessutom få se en borkskäckfärgad tinker..jaf säger bara wow.
 
 
Nej men lipar man åt fotografen eller är man en liten bushingst ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0