Strömavbrott

Vet ni vad som hände idag när jag gick hem från jobbet ?
Jo det var strömavbrott i de centrala delarna av staden. Det var mörkt inne på butikerna , folk stod ute och trafikljusen fungerade inte heller.
Så man kan lungt säga att det var en halvtimme av kaos.
Ringde till päronen och jodå de hade tappat strömmen hemma hos sig med. Som tur var så var den tillbaka när jag kom hem, provade att tända lampan i hallen innan jag slog på datorn men strömavbrott hade det varit för jag måste ställa om klockan på min microvågsugn..allt annat rättar sig ju själv.
Fast det kändes allt lite läskigt ändå när allt var svart sådär och ingen visste vad det berodde på eller riktigt hur länge det skulle vara. Fick höra tidigare i eftermiddag att det hela berodde på att det fallit träd över någon ledning när de skulle röja ledningsgator.
Antar att det är sådant som kan hända men man tycker ju att de borde vara mer försiktiga när de vet vad konsekvenserna kan bli.
Nu varade det ju inte längre än en halvtimme som tur var men det får en ju ändå att inse hur sårbara vi är för vad händer vid ett längre strömavbrott med all mat som ligger i affärernas kyldiskar ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0