Morsning

Morsning på er alla :)
Tänkte bara höra vad ni pysslar med en dag som denna ?
Själv så har jag tillbringat förmiddagen ute i skogen.
Skönt med lite avkoppling ibland, plockat blåbär vilket det verkar finnas i massor av här i år och lyssnat på fågelsången.
Det är faktiskt rätt härligt att göra sådana här små turer ibland, att komma ut mitt i ingenting så man riktigt hör tystnaden och inget annat än naturens egna ljud. Verkligen avkoppling och kvalité det.
Kändes dessutom totalt overkligt med vinsten i OS handbollen igår mot Ungern men nu är svenska herrlandslaget i final, någon mer än jag som tycker att det är spännande och ska se den ?
Det enda som var synd var väl att Doder blev skadad men jag hoppas att lagmaskineriet kan fungera och att vi gör en bra match även om det blir tufft att ställas mot Frankrike.
För visst kan man sätta enskilda spelare i fokus men det som verkligen avgör i slutänden tror jag ändå är hela lagets prestation, väl lika mycket som varje enskild individ.
Vad jag kan tro är att det är lättare att gå in i till exempel ett OS som outsider utan att ha några större förväntningar på sig..än att gå in som storfavorit.Visst finns det de här tävlingsmänniskorna som klarar det också se tex på den franske stavhopparen Renaud Lavillnie som vann finalen på nytt olympiskt rekord 5.97 men spännande blev det men det finns lika många favoriter som inte har hållit...de som inte ens tagit sig dit på grund av skador eller tvingats utgå.Fast de riktigt avancerade funderingarna kanske vi ska lämna åt idrottsreportrarna och alla experter men ikväll laddar jag i alla fall för att se höjdfinalen med Emma Green Tregaro(hoppas nu bara att foten håller). Också har jag lagt in Sims 2 på en dator till,började spela lite igår och kom fram till att jag i alla fall måste lägga in Homecrafer med så jag kan få mer tapet+väggar men i övrigt tänker jag försöka satsa på att inte ladda ner några saker utan bara ha orginalspelet+alla tillägg på ena datorn så jag får se hur det fungerar, ladda ner kan jag göra på mitt hemma :) så nu ska jag se om jag kommer ihåg hur man gör en sådan där trappa som jag gillar Dessutom försöker jag bygga lite mer minimalistiska hus :P vilket inte visar sig helt lätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0