Morsning på er

Morsning på er allihopa där ute.
Idag var andra dagen jag verkligen inte hade någon lust att kliva upp när jag tittade ut..världens bästa sjusovarväder vill jag lova.
Det både regnar och blåser så det lär bli roligt att ta sig hem. Visst jag borde kanske ha tagit paraplyet imorse men det är inte så lätt när det blåser också. Tog åtminstone jackan som tål en del rusk.
Fast nu skulle jag ju inte skriva om vädret utan en sak som jag kommit fram till. Har ju inte skrivit så mycket om MSP kanske på sistone men nu känner jag att det är dags att göra något åt det.
Senare idag tänker jag därför göra en boonie skola eller skötselråd för boonies kanske man mer kan beskriva det som.
Har ju sett att många som kommer nya på sidan har frågor om just booniesarna så det är lite därför jag väljer att skriva om några av de vanligaste funderingarna.För jag kan tycka som en del andra att sidan har blivit rörigare att hitta på och då är det väl bättre att man har enklare översikt så man hittar. Dessutom har ni några frågor om MSP så tveka inte på att ställa dem här heller via en liten kommentar eller mejla där för jag hjälper gärna till om jag kan.
Därmed säger jag inte att jag vet allt eller är någon besserwisser som vissa tycker men jag vet mycket sedan beror det till största delen på hur man tolkar mig. Men en sak kan jag säga och det är att jag aldrig medvetet är elak och jag säger aldrig saker som vissa andra häver ur sig mot mig, även om jag tänker vissa ord men jag skulle aldrig drömma om att säga dem till någon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0