Hejsan

Hejsan på er :)
Idag är det åtminstone bättre väder än igår men jag känner fortfarande ingen lust att göra något jag egentligen älskar nämligen att gå ut.
*Suck* mår illa igen just nu men jag försöker ändå tänka positivt trots det aktuella läget med depressionen även om det såklart är jobbigt och elt säker på att det är en kan jag ju inte heller vara men proverna visar inget och det kanske inte vore så konstigt...
Inte efter vad jag gått igenom..dels skiten med mobbningen i skolan som gör att jag har så svårt att lita på folk men dels också min barndomsvän som svek mig..men något mer tänker jag inte gå in på det här.
Kunde i alla fall koppla av idag...blev inget jobb idag heller eftersom det tydligen är fel på datanätet där så jag ska nog bara lägga mig i soffan och se på tv efter att jag gjort bort tvätten förstås.
Man måste ju kämpa på till viss del ändå så mcket det bara går även om det sådana här dagar är en utmaning att bara ta sig ur sängen. Kan ju inte säga att medicinen jag fick hjälper så värst heller..eftersom illamåendet bara blir värre av den men jag svimmar åtminstone inte av den som jag gjorde med den förra även om själva känslan kan komma tillbaka ibland.
Nej nu ska jag gå och göra ltie nytta försöka vara positiv och inte tänka så mycket men nu vet ni åtminstone varför jag inte skriver precis varje dag här för tillfället...eller svarar på msp för det orkar jag helt enkelt inte med och jag ser helst att ni accepterar det och låter bli att tjata på mig.
Så jag skriver det här därför att jag känner att jag vill vara ärlig mot er och kanske få några av er att tänka efter på vad ni faktiskt skriver och är mot andra på nätet.
Visst det går bra att gömma sig bakom en mask men det är för den skull inte kul när folk som aldrig träffat en vräker ur sig vissa dumheter.
En del säger att man bara ska ignorera sådant och visst kan jag hålla med men det hjälper samtidigt inte att strunta i problemet i längden för gör man det kan bara beteendet fortsätta och jag tror att det är en av orsakerna till varför så många har slutat. För att de inte lägre känner sig välkomna pga taskigheter och det känns så onödigt, visst att man inte kan skriva vissa ord längre men varför ska man skriva en del av dem överhuvudtaget  frågar jag mig med.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0