Jag borde bli glad idag

Jag borde bli glad när jag ser alla som besöker mitt rum på MSP och talar om för mig hur fint det är och hur bra jag är. Men det känns precis tvärtom ..bara jobbigt när folk ständigt ska jaga mig runt och fråga om att bli vänner,bästis , ihop m.m.
Hur svårt är det att läsa det som står på min biografi om att jag INTE söker bästisar och INTE heller vill bli ihop.
Somliga tycker att jag är tjatig och visst kan de kanske ha en poäng men varför behöver jag tjata då? , jo för att vissa inte läser mina väldigt enkla regler eller så respekterar de inte dem helt enkelt bara.
I det fallet är det ju bara onödigt att de ens frågar :/
Vissa är dessutom så fräcka att de kan verka trevliga först men sedan bekänner de färg och börjar att tjata om det ena eller det andra. Det står dessutom också att jag vill skicka medelanden först ett tag innan jag godkänner någon som vän, vad ett tag riktigt är kan jag inte säga men jag kan peka på att man inte blir min vän per automatik bara för att man har skickat ETT medelande.
Dessutom bestämmer jag själv utan att vara otrevlig eller inte vilka jag vill ha som vänner och till den kategorin hör inte de som tjatar eller pratar skit om mig eller försöker sprida ut rykten i stil med att jag skulle vara en pedofil eller går runt och säger att andra inte ska fråga mig om att bli vän.
För detta beteende tror jag inte att någon skulle vilja råka ut för på riktigt själv heller.
Till detta hör också att det står i reglerna för sidan att man inte får trakassera folk men hur ska jag tolka de där sakerna som vissa skriver till mig som faktiskt verkligen är rent ut sagt elaka?
Nej jag undrar det...men jag tycker att alla borde tänka efter mer på vad ni säger och hur man beter sig på nätet för man kan faktiskt göra illa folk också med ord och falska anklagelser där med :/
Så jag är ledsen över att det blivit det här stuket på mina senaste inlägg men tydligen finns det vissa som inte kan förstå och bara lämna mig ifred :/
Om ni vill klaga på ngn klaga istället på de som inte sköter sig och bland annat skriver snusk i forumen och misstänk inte mig som vuxen för att vara både det ena och det andra bara för att jag spelar dataspel.
Tack för mig och hoppas att alla får en riktigt trevlig och varm påsk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0