Veckans Boonie

Den här gången ska jag göra er som läser bloggen glada och hålla de inplanerade dagarna :)
Kanske kommer det dessutom något extra men det får vi se känner mig inte så sugen på att blogga efter alla elaka kommentarer jag får på MSP angående min ålder..men nog om detta nu till Veckans Boonie.
Den här gången har det vait speciellt svårt verkligen för jag har inte haft ett endaste suppslag men så började jag spåna lite och titeln den här veckan går till igen mindre än*trumvirvel*
Rimfrost

Rimfrost är nog den av mina booniesar som har det mest udda ursprunget. Ingen skulle tro dig om du sa att du kom från en frysdisk på ICA eller hur?, men det gör faktiskt Rimfrost eller Frosten som han kallas. Jo det är en han trots att han har rosa ögon och frostbitna små skära öron. Men en dag när jag var och handlade hörde jag hur något lät så jag blev tvungen att titta efter närmare pch där satt han förskrämd bakom ett paket fryst hackad spenat.När han såg att jag hade en flaska cola i kundkorgen hoppade han villigt ner korgen och följde sedan med hem.Nu sitter han helst inlindad i en filt bredvid några ljuslyktor och försöker att tina upp men man kan redan ana att han försöker skratta när det börjar rinna vatten av honom när isen som han har i pälsen smälter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0