Veckans Boonie

Igår var den vnaliga dagen för den här nomineringen men eftersom jag mådde helt tjyvens då och hade ont i huvudet så blev det inget då. Mår sådär idag men det är i alla fall tillräckligt bra för att jag ska kunna göra Veckans Boonie åt er som har längtat och sett fram emot veckans nominering.
Idag drog jag bara ett namn ur kepsen och den boonie som år leva lite i lyx resten av veckan är ingen mindre än....*tadam*
Lilla Sparven. Lilla Sparven som för det mesta bara kallas för Sparven hemma är en av de booniesarna som har en av de mest orginella och ovanliga bakgrundshistorierna av alla mina booniesar. Han kom faktiskt till mig i ett ägg och nu ljuger jag inte , han låg verkligen i ett ägg. Hittade ägget när jag var ute och gick. Kunde inte hitta något bo så det fick följa med hem och jag la det i kylskåpet men bäst vad det var så sprack det och Sparven tittade ut.
Han tycker om att bli bjuden på godisäggulor och alla sorters chokladägg, utom de med alkohol i för de blir han lite prillig av. Får han dessutom dricka en 7-up till ja då hörs ett lustigt kvitter över hela huset. Annars tycker han om att hjälpa till att städa..*hmmm* fast det blri nog snarare mer dammigt när han hoppar runt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0