Försvara sig

Känner att det är dags för mig att försvara mig själv sedan jag känt att jag blivit falskt anklagad för något i chat.
Något som inte alls stämmer och något som gör mig ledsen att folk säger utan att veta orsakerna bakom varför jag nekar de flesta att bli vänner med mig.
För att ni kanske ska förstå det här bättre väljer jag att skriva ett inlägg här och förtydliga att jag visst tycker om folk och att bli vänner MEN en del har en tendens att utnyttja mig. De lovar till exempel att de ska chatta med mig om vi väl blir vänner men hålls det löftet ?
Nej istället ignorerar de mig bara och säger inget eller så är en del rent ut sagt elaka och oförskämda, tar upp ämen som jag inte alls vill prata om eller påstår saker som inte alls stämmer och försöker sprida rykten om mig.
Det gör mig arg så det är av ren ilska jag väljer att skriva det här, dessutom vill jag säga till er
att jag INTE lägger till folk som vän för levelns skull så sluta upp att påstå att jag skulle vara taskig mot de med lägre level. För är ni bara trevliga och flitiga chattare så kan det hända att jag lägger till er om ni frågar snällt :)
Skicka dock hellre ett mejl om ni verkligen vill bli vän med mig eftersom ni annars riskerar att hamna bland den där stora massan som tydligen inte har läst vare sig bloggen eller min biografi.Fast två punkter känns som jag måste förtydliga igen:

NEJ jag vill INTE ha någon bästis på MSP
NEJ jag vill INTE bli ihop


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0