En dag som kändis på MSP

Många undrar säkert hur det känns att vara en  kändis på Moviestarplanet.
Tänkte att jag skulle försöka skriva lite om hur en dag kan se ut när jag är online.
Brukar försöka logga in tidigt på morgonen när de flesta sover eller är upptagna med att kanske göra iordning sig för skolan.
Helt enkelt när jag bedömmer att det är som minst risk för att sidan ska lagga och vara seg.Vilket den oftast blir på kvällarna när fler än online.
Det första jag gör är att tvätta mina boonies om det behöva, har ju ganska många som alla vet :P nämligen 31st.
Fast jag brukar vänta med att mata dem tills på eftermiddagen om det inte är ett nödfall, så de får i alla fall fast föda en gång om dagen.
När det är avklarat så brukar jag vara ute och samla starcoins i chattrummen och det är nog där de flesta av er sett till mig :)

Om ni undrar varför jag inte svarar om ni försöker fråga mig något då så beror det helt enkelt på att jag inte vill bli störd men vill ni ändå komma i kontakt med mig så föredrar jag att ni mejlar framför att ni blir irriterade och kallar mig en massa dumma saker.
Dessutom så påminner jag er om att läsa min biografi innan ni frågar om att bli vän.
Detta på grund av att allt för många lovar att de ska chatta med mig men när man väl godkänner dem och de blir ens vänner ja då säger de ett hej på sin höjd och sedanhör man aldrig något mer från dem.
Så det är därför jag så sällan godkänner folk att bli vänner INTE  för att jag är snorkig,taskig eller dum som vissa har skrivit i sina mejl och påstått att jag sårat dem med mera.
När folk säger sådana saker om mig och kommer mer anklagelser då blir jag ju i min tur sårad och känner mig kanske rentav kränkt. Så tänk efter nästa gång INNAN ni skickar en vänförfrågan om varför ni verkligen vill bli vän med mig. Är det för att jag verkar snäll och att ni verkligen har ett intresse av att prata med mig eller är det bara därför att  jag är höglevel och ni vill tigga presenter?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0