Men..nej

Borde egentligen vänta med att blogga tills senare idag men nu känner jag att jag verkligen måste få
skriva av mig lite. Blev nämligen vän med en tjej som jag trodde skulle vara schysst. Hon hade i alla fall
snygg stil på kläderna men så bad hon att få ställa en fråga och att jag inte skulle bli arg. Många hade dessutom sagt åt henne att jag skulle svara.
Visst tänkte jag, men tyckte också att den formuleringen var lite konstig från hennes sida.
Så ställde hon frågan:Kan vi dela gubbe ?
Klart jag blev förnärmad över att få en sådan fråga när det står klart och tydligt på min biografi vad jag INTE gör.
Om inte annat kan nu ju läsa en hel del information om mig här på bloggen :P
I alla fall så gav hon inte upp utan fortsatte tjata om hur gärna hon ville dela för att hon ville vara vip så till sist gick jag därifrån och raporterade henne istället.
Mitt slutliga svar frå frågan om att dela gubbe är alltså NEJ, jag delar inte gubbe, inte på några villkor så ni behöver inte ens fråga om det.Samt att jag tycker ni ska läsa igenom rekomendationerna för sidan för där står det faktiskt att man ALDRIG ska ge ut sitt lösenord till någon annan. Av den enkla anledningen att de som vill dela gubbe oftast är så kallade hackare som bara vill ha din gubbe för att förstöra för dig, sno dina kläder,möbler och starcoins.
Så jag varnar er för dem samt för de som lockar med att de tänker ge er starcoins eller något annat som man måste betala riktiga pengar för!
Se upp så ni inte råkar i klistret och om ni ser någon som som endera vill dela gubbe eller lockar med något frestande erbjuande (och inte är admin) RAPPORTERA , det tjänar alla på och sidan blir så mycket bättre utan hackare&fuskare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0