Kul med Jul på MSP eller?

Blev så glad när jag såg erbjudandet om JUL-VIP för ett par dagar sedan så jag passade på att köpa det :)
Hade egentligen inte tänkt lägga ner några mer pengar eftersom jag ska spara..till något annat(ni får veta mer när det närmar sig.)
Fast när jag såg att man skulle få en special Boonie med var jag förstås såld :P dessutom så slipper man ju oroa sig för att behöva fylla på och slösa pengar varje månad även om priset är  välhögt för så lite( 4 presenter, 1 års vip och 50.000 sc) men jag antar att de måste få in pengar på något för att kunna driva sidan och slippa ha reklam på den.
I alla fall..dessutom tyckte jag att det var en kul idé av dem med julkalendern men nu kommer vi fram till det jag stör mig på. Varför är det bara personer som äger en ANDROID,IPHONE eller IPAD som ska kunna få en till gåva genom att öppna en julstrumpa ?
Här betalar man ju in VIP och det är inte billigt direkt så då kanske man såg fram emot att faktiskt få något gratis med kalendern men ICKE för oss som inte har den senaste mobiltelefonen.
Jag vet inte vad ni tycker om detta sätt men jag tycker inte det är speciellt rätt att ge användare av dessa 25 GRATIS presenter när vi andra får betala.
Har mejlat support idag och påpekat detta för dem så det ska bli synnerligen intressant att se hur de resonerar i det här fallet för det känns ju inte som de har tänkt efter hur funktionen faller ut.
Bättre att då ge alla VIP en extra sak eller se till att man kan nå strumpan via MSP också, så det ska bli rättvist för alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0