Veckans Boonie

Nu måste ni tro att jag har glömt bort mig totalt eftersom Veckans Boonie inte har kommit in än men om jag ska vara helt ärlig så har jag inte gjort det. Jag har bara pysslat med andra saker som till exempel lagat mat och diskat. Med andra ord sådana där saker som måste gå före annat ibland.
Fast nu är jag ju här så då ska jag försöka välja två eftersom det körde ihop sig förra veckan och inte blev något då, så får det helt enkelt bli dubbelt så roligt igen :)
Den här veckan väljer jag  efter en stunds övervägande två som inte har varit än*fanfar*.....
Purpura och Gustina 

Nu slumpade det sig och blev två små boonietöser :) den här omgången.
Purpura är som det hörs på namnet lila till färgen. Kanske kommer det sig av att hon älskar att äta plommon eller vad tror ni? Hon gillar i alla fall både att måla och att gömma sig bakom soffan men allra helst så spelar hon teater och dansar. Ja hon är en liten artist fast i Boonie-format.
När hon ska försöka prata så hörs ett lustigt klickande läte och man kan undra vad det är hon egentligen försöker säga. Förmodligen så ber hon bara Blunder att flytta på sig från scenen ;)
Hon tycker i alla fall också om att varva ner och flyter gärna runt på sin flytring i badkaret och kopplar av men stör henne inte för då kan det hända att hon bits.

Gustina, den gröna är också en liten äventryrlig tjej. Fast hon tycker att det är onödigt att stå på en scen. Hon gör gärna små utflykter på egen hand ut i trädgården eller ännu hellre till någon närbelägen skog. Så hennes främsta egenskap är den att hon är väldigt orädd och pigg av sig.
När hon ska försöka göra väsen av sig så kommer det ett litet kurrande för hon är nästan jämt hungrig och sugen på en bit gurka.Kliar du henne bakom något av de stora luddiga öronen så akta dig, hon kan bli  arg om du försöker sluta.

/XoXo Connie




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0