Dålig information

Är det någon mer än jag som tycker att supporten/admin på moviestarplanet ger ut lite information till oss som faktiskt är medlemmar på sidan ?
Jag tycker att man får skrämmande lite information om vad som är på gång, eller vad som händer.
Något som jag framförallt märkt på sistone när sidan har laggat något otroligt. Ibland så kommer jag in utan problem medan andra gånger så fungerar ingenting alls.
Okej nu ljög jag men den laddar inte upp Tema-rutan, man får bara upp inloggade som vita skuggor m.m och kan inte gå till sitt rum eller chattrummen som vanligt.
Det märkliga i allt är att det fungerar bättre om jag loggar in på någon av mina extragubbar så fungerar det men inte som sagt ibland när jag loggar in på Connie från tex jobbdatorn men det kan fungera hemifrån.
Det är ju inte lite störande när det här händer, mejlat support för ett tag sedan men inte fått något svar. Också har jag hört ett rykte om att MSP skulle vara hackat men om det stämmer varför försöker de inte fixa till det då?
Är ju bara tråkigt för alla oss som har betalat VIP och inte kan använda sidan fullt ut på grund av allt detta krångel.
Nej nu får det vara nog med gnällt från min sida för idag i alla fall. Håller på att fixa en ny header igen..den går i samma stil som en av mina gamla men med lite förändringar, till det bättre hoppas jag.
Idag ska jag hjälpa en vän att fixa en blogg och visa henne grunderna i pixlr eftersom hon inte har Photoshop men jag hoppas vi ses på MSP ikväll.

/XoXo Connie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0